Innovatiemakelaars

Een innovatiemakelaar kan meedenken met mkb’ers die willen innoveren binnen het missiegedreven topsectoren- en innovatiebeleid. Zij kunnen meedenken over bijvoorbeeld het proces, de inhoud, het netwerk en de financiering van projecten. Zij doen dit door innovatiesessies te organiseren, door 1 op 1 begeleiding of door je te begeleiden in een validatietraject.

Voorwaarden
De inzet van de innovatiemakelaar moet passen binnen de KIA Veerkracht en richt zich op innovatie van producten, processen of diensten die ingaan op één van de maatschappelijke uitdagingen.

Wie zijn onze innovatiemakelaars?


 • iStock-637394534 festival
 • Innofest: Test je innovatie op een Living lab

  Innofest koppelt innovaties voor een duurzamere en socialere wereld aan een testplek in de praktijk. Ze zijn gespecialiseerd in het zo praktisch mogelijk maken van validatie. Tijdens innolessen worden ondernemers klaargestoomd voor de test, waardoor er veel geleerd kan worden in korte tijd. De ondernemer wordt ondersteund door een producent die zorgt dat testvraag en living lab naadloos op elkaar aansluiten. Bovendien beschikt Innofest over een netwerk dat ze graag met ondernemers delen.

  Meer weten? Kijk op www.innofest.co of mail Christiaan Glerum

 • Media Perspectives: platform voor media en innovatie

  Media Perspectives verbindt talent, bedrijven, organisaties en overheden met een veelvoud van programma’s en activiteiten. MKB-ers die met informatie- of mediatechnologie oplossingen kunnen bieden voor maatschappelijke uitdagingen en die een vraag hebben binnen een innovatie project, of samenwerking zoeken met andere partijen, helpen wij graag verder met onze kennis en uitgebreide netwerk. Meer weten? Kijk op www.mediaperspectives.nl of mail rick@mediaperspectives.nl

 • MediaPerspectives
 • iStock-494388654 festival mensen people crowd cultuur
 • Stichting OpenHouse

  Stichting OpenHouse is opgericht als open-innovatie-platform binnen de Dance Industrie. De stichting houdt zich bezig met het begeleiden van nieuwe innovatieve bedrijven bij het vinden van hun weg binnen de Dance- en evenementensector. In de accelerator programma’s zijn start-ups begeleid en gelanceerd, voorbeelden zijn: circulaire hoofdtelefoon GerrardStreet, event management systeem In2Event, duurzaam-drankjes-koelsysteem Icek, Mobiele zonnepanelen pionier Mobisun.

  Meer weten? Kijk op www.open-house.nl of mail naar info@open-house.nl

 • Modint: Innovaties in kleding en textiel

  Makelen en schakelen: adviseurs van Modint verzorgen strategische innovatie sessies binnen je bedrijf. Waar nodig worden externe partijen, ook met 100% subsidie, ingeschakeld. Via een innovatiesessie word je heel efficiënt op nieuwe ideeën gebracht: hoe en waar voeg je waarde toe en blijf je relevant voor klanten.

  Meer weten? Kijk op www.modint.nl of mail naar Rens Tap.

 • iStock-1089326536 vrouw rok dans mode

Spraakmakende resultaten

De MIT Innovatiemakelaars regeling heeft al prachtige cases en resultaten opgeleverd! Uiteindelijk zijn door 4 netwerken/brancheorganisaties binnen de creatieve industrie in het kader van de MIT Innovatiemakelaars regeling diverse adviestrajecten doorlopen met een groot aantal MKB bedrijven. Ben je benieuwd wat er zoal bereikt is? We lichten een aantal spraakmakende cases uit.

Bekijk hier ook de video Innofest in 2021!

 • Spel tegen eenzaamheid

  INNOFEST - Spel tegen eenzaamheid

 • iStock-637394534 festival

  INNOFEST - Tensail

 • Kids
  INNOFEST

  Gratis doneren door online te zijn

 • iStock-1089326536 vrouw rok dans mode

  Modint - digitale productontwikkeling voor de mode industrie

 • Toilethuis

  INNOFEST - Toilethuisje in het buitengebied

 • iStock-546000196 textiel stof mode fashion

  Modint - SIM

 • CoverStories

  MediaPerspectives - Coverstories

 • NL NextFashion & Textiles

  Modint - Figuranova foundation

 • iStock-494388654 festival mensen people crowd cultuur

  Open House - EVIVragen over innovatiemakelaars

Heb je vragen over innovatiemakelaars? Neem dan rechtstreeks contact op met een van onderstaande organisaties of vul onderstaand formulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Organisatie


Contactpersoon

 Ik ga akkoord met het privacystatement van CLICKNL

Opmerkingen


We verwerken je persoonsgegevens volgens ons privacystatement. Lees deze eerst hier door.

Uw aanvraag wordt verwerkt.