GoCI - Innovatieversneller voor de Creatieve Industrie

GoCI versnelt innovatie in de creatieve industrie. Wil je als creatieve professional meer weten over kennisgedreven onderzoek en ontwikkeling, onderzoek laten doen naar mogelijkheden om te innoveren, worstel je met een innovatiebehoefte of ben je op zoek naar samenwerkingspartners? Of ben je als onderzoeker (van een universiteit, hogeschool of andere kennisinstelling) op zoek naar mkb-ers in de creatieve industrie om samen onderzoek te doen? GoCI kan daarbij helpen.

Wat is GoCI?
De creatieve industrie is sterk in multidisciplinaire samenwerking en heeft veel bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen. GoCI wil de innovatie binnen de creatieve industrie versterken en versnellen en de impact ervan – binnen de maatschappelijke uitdagingen in het Missiegedreven innovatiebeleid – vergroten. Daarom bevorderen we zoveel mogelijk toegepast en praktijkgericht onderzoek in en door de sector.

We brengen een netwerk tot stand van ondernemers en onderzoekers.

iStock-1142841862

Voor wie?

GoCI is er voor:

 • creatieve professionals die willen weten hoe zij door middel van onderzoek hun bedrijfsprocessen kunnen innoveren,
 • creatieve professionals die collega’s zoeken om samen onderzoek te doen,
 • onderzoekers van universiteiten, hogescholen en andere kennisinstellingen die onderzoek (willen) doen in de creatieve sector.

Neem contact op

Matchmakers van GoCI helpen creatieve professionals om hun onderzoekvraag te formuleren en leggen verbinding tussen ondernemers en onderzoekers.

Via dit formulier helpen wij je met...

 • je behoefte delen en/of geholpen worden om deze te articuleren tot een goede kennisvraag,
 • in contact komen met collega MKB’ers en kennispartners om je vraag verder uit te werken,
 • op weg geholpen worden richting financieringsmogelijkheden.

Stel hieronder je vraag. Let op: op de dienstverlening van GoCI zijn de privacyvoorwaarden van CLICKNL en Regieorgaan SIA van toepassing. Door dit formulier in te dienen, ga je akkoord met beide privacyvoorwaarden.

Stel je vraag

Met wie kom je in contact via GoCI?

 • Heb je vragen over de KIEM GoCI regeling? Neem dan contact op met Jerry Verschuren.
 • Heb je vragen over hoe je je project verder kunt uitbreiden, consortiumvorming en/of aanvullende financiering? Neem dan contact op met het programmateam door bovenstaand formulier in te vullen.

ONDERSTEUNING VOOR CREATIEVE PROFESSIONALS IN ÉÉN OVERZICHT

Ben je creatief ondernemer of onderzoeker binnen een kennisinstelling, en wil je weten welke financiering of ondersteuning er mogelijk is voor jouw project of onderzoek? Kijk dan op het online overzicht van CLICKNL en Regieorgaan SIA!

Het 'Go Creatieve Industrie' -overzicht is ontwikkeld vanuit het programma GoCI.


Voorbeeld projecten
Kijk hieronder ook eens hoe andere onderzoekers het doen. Meer van dit soort voorbeelden zien? Neem een kijkje bij de projecten.

Achtergrondinformatie

 • PERS
 • SIA logo kleiner vierkant
 • Stimuleringsfonds
 • RVO