DRIVE 2020

Ook dit jaar weer organiseert CLICKNL samen met 4TU research centre Design United het Design Research & Innovation Festival DRIVE. Dit jaar gebeurt dat anders dan anders: we gaan online! Tijdens de Dutch Design Week 2020, van maandag 19 tot en met vrijdag 23 oktober, zal CLICKNL elke dag een twee uur durend programma neerzetten. Elke sessie heeft daarbij z’n eigen thema, zoals Gezondheid, Veiligheid, of Duurzaamheid.

Vanuit de Effenaar in Eindhoven tonen we jullie elke dag state-of-the-art projecten op het gebied van creatieve industrie, kennis en innovatie. En jullie, als online publiek, kunnen actief deelnemen aan deze sessies! Stel je vragen en maak kennis met de sprekers en andere deelnemers. DRIVE is een Engelstalig festival.

Schrijf je nu in

De inschrijving van DRIVE 2020 is geopend! Klik hieronder op de sessies die je niet wilt missen en schrijf je in!

De embassies

De DRIVE-sessies van 2020 worden geprogrammeerd in samenwerking met verschillende Embassies van het World Design Embassy-programma. WDE zet met al haar partners; zowel ontwerpers als publieke en private partijen, jaarlijks verschillende thematische exposities neer. Hiermee staan de maatschappelijke uitdagingen zowel fysiek als figuurlijk centraal op de Dutch Design Week. Door DRIVE dit jaar aan de Embassies te koppelen, versterken we onze gezamenlijke boodschap dat de creatieve industrie met kennis en innovatie en een mensgerichte benadering bijdraagt aan oplossingen voor maatschappelijk uitdagingen.

Het laatste DRIVE nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond DRIVE? Schrijf je in voor de DRIVE nieuwsbrief!

Klik hier

En volg CLICKNL en DRIVE op Twitter & LinkedIn!

  • SPREKERS
  • PERS
  • Over de Missiethema's