Terugblik DRIVE 2018

Het Design Research & Innovation Festival (DRIVE) 2018 in een notendop: twee dagen bomvol inspirerende ontmoetingen en kennisuitwisseling tussen creatieve professionals en ondernemende onderzoekers. Met state-of-the-art onderzoek en unieke projecten over oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen konden bezoekers een glimp opvangen van een mogelijke toekomst.

Dit jaar stonden maatschappelijke uitdagingen centraal tijdens DRIVE, zoals is gedefinieerd in onze Kennis & Innovatie Agenda. Op woensdag draaide alles om Healthy Behaviour, Resilience in Society, Human Empowerment en Personal Experience. Bezoekers konden luisteren naar boeiende lezingen over eHealth of ontwerpen met toekomstige technologieen, of deelnemen aan workshops over design thinking en big data.

Op donderdag waren alle ogen gericht op de Circular Society en Energy & Behaviour. Denk daarbij aan circulair ontwerpen voor gebouwen of de geschiedenis en toekomst van duurzaam ontwerp, de toekomst van levende materialen en voorbeelden van slimme energie-oplossingen.

Foto's & presentaties
Benieuwd naar de foto's van DRIVE? Bekijk ze op Flickr! Ook zijn de presentaties van alle sessies te bekijken, via onze website.

Tags: