Designers, bezoek de DesignEuropa Awards!

Op 19 oktober 2021 zal de derde editie van de DesignEuropa Awards plaatsvinden tijdens de Dutch Design Week. In het Evoluon te Eindhoven zal de gehele design community bijeen komen om product design in de spotlight te zetten. Tijdens deze prestigieuze award show zullen de werelden van design en bescherming van design samenkomen en zal bekend worden welke genomineerde designs, beschermd met een Gemeenschapsmodelrecht, in de prijzen zijn gevallen. Er zullen prijzen worden uitgereikt in drie categorieën, te weten de: ‘Industry Award’, ‘SME Award’ en ‘Lifetime Achievement Award’.

De DesignEuropa Awards
De DesignEuropa Awards 2021, die oorspronkelijk in 2020 zouden worden uitgereikt, wordt georganiseerd door het European Intellectual Property Office, in nauwe samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat, het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom en de Dutch Design Foundation. Eerdere edities van dit unieke evenement hebben plaatsgevonden in Warschau en Milaan.

Bijwonen DesignEuropa Awards
Ontmoet andere designers op de DesignEuropa Awards en ontdek welke finalisten in de prijzen zijn gevallen!

De inzending voor de DesignEuropa Awards 2021 is helaas reeds gesloten, maar je bent van harte welkom om het evenement bij te wonen en te ontdekken hoe je jouw eigen designs bij een volgende editie kunt inzenden om mee te dingen naar één van de prijzen.

Geïnteresseerd in het bijwonen van dit evenement? Mail dan vóór 16 september naar mevr. M. van der Sluis via m.vandersluis@minezk.nl

Klik hier voor meer informatie

Tags: