DRIVE 2019 | Dien je voorstel in!

Let op, de call voor proposals voor DRIVE 2019 is inmiddels gesloten!

In oktober 2019 organiseert CLICKNL de zesde editie van het Design Research & Innovation Festival, DRIVE! Op donderdag 24 oktober zetten we state-of-the-art onderzoek en innovatie in de spotlights tijdens de Dutch Design Week, en jouw project of onderzoek kan daar deel van uitmaken. Schrijf je nu in!

Op het Design Research & Innovation Festival, kortweg DRIVE, delen creatieve professionals, innovatiemanagers en onderzoekers hun nieuwste R&D-inzichten. Door middel van presentaties, workshops en discussies krijgt het publiek inzicht in de groeiende kennisbasis van de creatieve industrie: van ontwerpmethoden om transities te faciliteren tot mogelijkheden van personalisering, en van digitale media tot architectuur en mode.

Om DRIVE hét top-notch kennis-in-de-creatieve-industrie-festival te houden, horen we graag van jou! Heb jij een onderzoek of project waarmee jij een podiumplaats wil? Lees hieronder waar we naar op zoek zijn, en dien je voorstel in.

Thema’s
In 2019 focust DRIVE op de rol van de creatieve industrie in het Missiegedreven Innovatiebeleid en de maatschappelijke uitdagingen die daarin worden benoemd. Daarom zijn we vooral op zoek naar inspirerende en uitdagende innovatie- en onderzoeksprojecten uit de creatieve industrie op de volgende onderwerpen:
• Landbouw, water & voedsel;
• Gezondheid & zorg;
• Energietransitie & duurzaamheid;
• Veiligheid.

Format
De programmering van DRIVE 2019 geeft festivalgangers de mogelijkheid een eigen programma samen te stellen. Binnen elk blok streven we naar een mix van meerdere presentaties over onderzoek en innovatie. We zoeken sprekers met een verschillende achtergrond: bedrijven, designprofessionals en onderzoekers van zowel universiteiten als hogescholen. Het creatieve en kritische DRIVE-publiek wil graag betrokken worden bij interactieve, korte, presentaties. De voertaal is Engels.

Dien een voorstel in t/m 15 mei
Dien vanaf nu je voorstel voor een presentatie in via onderstaande link. De call sluit op 15 mei. Op basis van de input heeft het DRIVE-team op 15 juni de voorlopige programmering rond. Vragen naar aanleiding van deze call? Neem dan contact op met Marijke Idema via drive@clicknl.nl.

Let op, de call voor proposals voor DRIVE 2019 is inmiddels gesloten!

DIEN JE VOORSTEL IN
Vul het formulier zo volledig mogelijk in.

Het laatste DRIVE-nieuws

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rond DRIVE?
Schrijf je in voor de speciale DRIVE-nieuwsbrief!

Of volg CLICKNL en DRIVE op social media:
instagram | twitter | facebook | LinkedIn