Levende Kleuren is een SIA-RAAK onderzoeksproject waarin we kijken hoe we natuurlijke kleuren kunnen gebruiken in interieurproducten. We doen dit door specifieke eigenschappen van verf en textiel te beschrijven, voorspellen en manipuleren. Het onderzoek moet technische kennis over het natuurlijke kleurgedrag opleveren en vernieuwende, moderne en duurzame ontwerpen voor producten in onze woonomgeving.
Hoofdaanvrager(-s): Avans Hogeschool, mede-aanvrager(-s): Aldo Bakker, Best Wool Carpets, Brecht Duijf, CCT-Oss, Colour Action BV, De Architekten Cie, De Ru Verf & Behang, De Werkplaats GSB, Ecological Textiles, Erutan, Francesca torzo architetto, Groep Masureel Veredeling, Happiefood, Johan van den Acker Textielfabriek, Merkvast, RAL gemeinnützige Gmbh, Rubia Natural Colours, Schilder-en isolatiewerken Coolen BV, Schildersbedrijf Rob van Ede, Studio Lenneke Langenhuijsen, The Frozen Fountain, Tinctoria, Ursa Paint, VEVS Interior Design, VVVF, Wies Bureau voor ruimtelijk ontwerp, Wissenbach GmbH@Co KG
(mede-) Gefinancierd binnen het programma RAAK van SIA, ronde 2012. Looptijd: 08/2013-08/2015 >>Meer informatie:
Avans Hogeschool

Tags: