ultra personalized products en services

Fieldlab: UPPS

Ultra personalized products en services: op maat gemaakte producten, gebaseerd op de persoonlijke data van gebruikers. Denk aan op maat gemaakte oordopjes of enkelbraces exo-l.com, maar ook industrieel gemaakte maatkleding. Fieldlab UPPS biedt bedrijven kennis en faciliteiten die nodig zijn om nieuwe ultra-gepersonaliseerde productproposities waar te kunnen maken, van de analyse van gebruikersgegevens via automatisering van design tot advanced manufacturing en testing.

Spectacular ArenA eXperiences

Fieldlab: SAX

Innovatieve concepten die bijdragen aan verbetering van de ervaring en betrokkenheid, nieuwe spectaculaire eventvormen en hoe de door gebruikers en locatie/event gegeneerde data kan worden ingezet om nieuwe diensten mogelijk te maken. Kennisinstellingen, event-organisatoren, locatie-eigenaren, technologiebedrijven en bedrijven uit de Creatieve Industrie kunnen onderzoek uitvoeren, innovatieve concepten ontwikkelen en pilots doen in het fieldlab Amsterdam ArenA.

Virtual Reality & Augmented Reality

Fieldlab: Virtual Worlds

In het Fieldlab Virtual Worlds kunnen creatieve professionals met elkaar en samen met onderzoekers en erfgoedprofessionals en tentoonstellingsmakers werken aan industrieel onderzoek.
Creatieve professionals gaan daar experimenteren met nieuwe Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality technologie en daarmee nieuwe toepassingen ontwerpen met erfgoed en/of voor de erfgoedsector.

VR design methods lab

Het VRDML fieldlab (Virtual reality design methods lab) focust op het gebruik van virtual reality in het ontwerpproces. Zowel bij het ontwerpen van de start, als bij het aanpassen en hergebruiken van bestaande gebouwen, wijken en landschappen. Het lab heeft de ruimte, de uitrusting en de mensen om MKB's met VR als nieuwe technologie te laten werken. De eerste call voor projecten staat nu open, indienen kan tot 1 april 2018.