CLICKNL Presents

Design Innovation Sessions | DDW 2024

21 - 25 oktober | Dutch Design Week, Eindhoven

Tromgeroffel.. Na tien jaren Design Research & Innovation Festival (oftewel DRIVE), in samenwerking met 4TU.Design United, organiseert CLICKNL vanaf 2024 de Design Innovation Sessions tijdens de Dutch Design Week in Natlab, Eindhoven! Verwacht van maandag 21 tot en met vrijdag 25 oktober iedere ochtend (11.00 - 13.00 inclusief netwerklunch) een inspirerend programma, op het snijvlak van kennis en innovatie in de creatieve industrie.

De Design Innovation Sessions vinden plaats binnen de Mission Days van de Dutch Design Week. Oftewel het gecureerde, inhoudelijke programma rondom de Dutch Design Week thema’s waar CLICKNL partner van is.

Call for entries | Design Innovation Sessions 2024

Van maandag 21 oktober tot en met vrijdag 25 oktober organiseert CLICKNL de Design Innovation Sessions! Van 11.00 tot ongeveer 13.30 inclusief netwerklunch, organiseren wij dagelijks een inspirerend evenement in Natlab, grenzend aan Strijp-S, om jou te inspireren, informeren en mee te nemen in what’s hot & happening. En jij kunt daar deel van uitmaken, als publiek, maar misschien ook als spreker!

Tijdens de Design Innovation Sessions brengen we ontwerp en onderzoek samen, en stippen we verschillende thema’s aan die we op verschillende manieren zullen behandelen. Wat zijn de grote vraagstukken en kansen voor de creatieve industrie binnen de thema’s? Wat zijn nu inspirerende projectvoorbeelden , en welke ambitieuze projecten staan in de startblokken of lopen er momenteel?

Waar zijn we naar op zoek
We zijn op zoek naar verschillende sprekers - uit de creatieve industrie, en uit de kenniswereld. We zoeken naar partijen die over een (afgerond) samenwerkingsproject willen vertellen, over welke nieuwe kennis ze hebben opgedaan of ontwikkeld, maar ook naar partijen die willen vertellen over een nieuw samenwerkingsproject met flinke ambities - en welke kennis ze daarmee willen ontwikkelen, of wat ze willen innoveren.

We zoeken sprekers binnen de volgende thema’s:

  • Living Environment: over de gebouwde leefomgeving & mobiliteit (maandag 21 okt)
  • Thriving Planet; over duurzamer ontwerp (dinsdag 22 oktober)
  • Digital Future; over digitale toekomstbeelden (woensdag 23 oktober)
  • Health & Well-being; over zorg, preventie en welzijn (donderdag 24 oktober)
  • Equal Society; over sociale systemen en gelijkwaardigheid (vrijdag 25 oktober)

Geef je op voor 30 juni 2024!

Ga naar het inschrijfformulier

Het laatste DIS (Design Innovation Sessions) nieuws

Niets missen van DIS updates en programma-toevoegingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Klik hier

En volg CLICKNL op Twitter & LinkedIn voor het laatste nieuws omtrent DIS.