TIP

Gratis uitgave: PIT Magazine

Maak kennis met PIT magazine. PIT staat vol interviews met inspirerende mensen, sterke initiatieven en mooie verhalen uit de dagelijkse praktijk. In PIT kun je lezen hoe hogescholen samen met andere partijen bijdragen aan oplossingen voor de grote vraagstukken in de samenleving. PIT ademt 100% praktijkgericht onderzoek.

Het thema van deze editie
Klimaat, onderwijs, wonen of de zorg, de grote uitdagingen van deze tijd maken ons duidelijk dat het roer om moet. Technische innovaties kunnen daarin een rol spelen, maar sociale innovaties zijn minstens zo belangrijk. We hebben een aanpak nodig met focus op zowel welvaart als welzijn – een combinatie die we ‘maatschappelijk verdienvermogen’ noemen.

Welke rol spelen hogescholen hierin? Je leest het in nummer 3 van PIT dat als thema Maatschappelijk verdienvermogen heeft.

PIT staat vol mooie verhalen uit de dagelijkse praktijk, met interviews met inspirerende onderzoekers en voorbeelden van vernieuwende initiatieven. In PIT lees je hoe hogescholen samen met bedrijven, kennisinstellingen en andere partijen, bijdragen aan oplossingen voor de grote vraagstukken in de samenleving.

Lees gratis PIT Magazine online hier!


PIT is het nieuwe magazine van Regieorgaan SIA (Nationaal Regieorgaan Praktijkgericht Onderzoek).

Tags: