Wedstrijd:

Remix open collectie Stichting Natuurbeelden

Met de wedstrijd Remix Natuurbeelden roept Stichting Natuurbeelden makers (professionele makers en hobbyisten) op om een remix te maken van de Natuurbeelden die beschikbaar zijn op Open Beelden.

Stichting Natuurbeelden heeft als missie het op beeld vastleggen van de natuur in Nederland en op de Nederlandse Antillen. Inmiddels hebben professionele natuurfilmers bijna 650 uur aan filmmateriaal aan de collectie toegevoegd. De collectie is de grootste natuurfilmverzameling van Nederland geworden en een deel van de ruwe, ongemonteerde shots is beschikbaar gesteld op natuurbeelden.openbeelden.nl en mag vrij hergebruikt worden.

Combineer voor de wedstrijd verschillende ruwe shots uit de natuur, voeg je eigen materiaal toe, maak een korte documentaire, gifje of een kunstproject. Het werk mag maximaal vijf minuten lang zijn. Een professionele jury selecteert drie winnaars uit de inzendingen: de eerste prijs is €1000, de tweede prijs €500 en de derde prijs is €200. De jury bestaat uit Michael Sanderson (natuurfilmer van o.a. De Nieuwe Wildernis), Menno Bentveld (presentator Vroege Vogels) en Julia van Mourik (creatief directeur van The One Minutes en Lost & Found). Check de voorwaarden op remixnatuurbeelden.openbeelden.nl/meedoen.

Je kunt jouw remix inzenden tot en met 17 september 2017. Duik in de open collectie bij Media en ga naar Meedoen om jouw remix in te zenden.