Open Oproep Professionalisering ontwerppraktijk #6

Het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie geeft een impuls aan de praktijkverdieping en professionalisering van ontwerpers en ontwerpstudio's binnen de vakgebieden vormgeving, architectuur en digitale cultuur. Ontwerpers en studio's kunnen tot en met 15 april 2020 voorstellen indienen voor het ontwikkelen van een onderscheidende strategie om tot een toekomstbestendige praktijk te komen.

Het ontwikkelen van een langetermijnvisie en -strategie is belangrijk voor je ontwerppraktijk. In een professionele praktijk plan je tijd in voor zowel je artistieke ontwikkeling als voor je ontwikkeling als ondernemer. Hoe vind je de juiste balans tussen beide? Welke visie heb je op de toekomst en met welke strategie bereik je dat?

Het fonds werkt aan een toekomstbestendig ontwerpveld door verbindingen tussen cultuur, ondernemerschap en maatschappij aan te jagen. Door voorbeeldstellende onderzoeken op het gebied van reflectie en praktijkverdieping mogelijk te maken, beoogt het fonds het ontwerpveld te versterken.

Deze oproep wordt voor de zesde keer uitgezet en is ditmaal behalve op vormgeving ook gericht op de vakgebieden architectuur en digitale cultuur. Bekijk hier de toekenningen van de eerdere oproepen.

Indienen
De aanvraag kan tot en met woensdag 15 april 2020 worden ingediend via de online aanvraagomgeving van het Stimuleringsfonds Creatieve Industrie.

Lees meer over deze Open Oproep en hoe hiervoor in te dienen op de website van het Stimuleringsfonds.

Tags: