Open Call: SBIR Sportevenementen voor publiek

Heb je ideeën over hoe de binnen- en buitensportevenementen weer volledig en veilig toegankelijk kunnen zijn voor publiek? Sportinnovator en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat dagen je uit om je idee hierover in te dienen!

Bij deze oproep gaat het om het ontwikkelen van nieuwe producten en diensten met als doel grote binnen- en buitensportevenementen verantwoord open te stellen voor publiek en deelnemers met zoveel mogelijk vrijheden. Dat is op dit moment een grote maatschappelijke uitdaging vanwege het risico op verspreiding van COVID-19. Met goede voorzorgsmaatregelen en met inzet van innovaties is het wellicht mogelijk om publiek veilig bij sportevenementen toe te laten met een maximale bezetting.

Looptijd
Looptijd van de opdracht: oktober 2020 - januari 2021. Belangrijk is dat bedrijven die inschrijven, de motivatie hebben om van hun innovatie een succes te maken en doorgaan als de financiering vanuit de SBIR stopt.

Fase
De oproep is voor fase 1: haalbaarheidsonderzoek. Voor verdere uitleg van de fasen en de procedure, raadpleeg de pagina 'Hoe werkt SBIR?'.

Budget
Er is een budget beschikbaar van € 1 miljoen.

Voor fase 1 is een budget van € 300.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per haalbaarheidsonderzoek (fase 1) is € 25.000 (inclusief btw).
Voor fase 2 is een budget van € 700.000 (inclusief btw) beschikbaar. Het maximum bedrag per project is € 175.000 (inclusief btw) beschikbaar.

Een offerte indienen
Je kunt tot uiterlijk 7 september 2020, 10:00 uur een offerte voor fase 1 indienen. Kijk voor meer info op de website van RVO.

Tags: