Open Call

eHealth R&D Project Proposals Zwitserland- Nederland

Deze call heeft als doel de ontwikkeling van innovatieve oplossingen te stimuleren om het gezondheidsmanagement van kinderen in een gezin/schoolomgeving te verbeteren. Zwitserland en Nederland kondigen samen deze bilaterale call aan tot het indienen van projectvoorstellen. Dien je voorlopige projectvoorstel in voor 30 april 2021!

De call
Beide landen gaan voor internationale samenwerking op gebieden die voor beide landen op wetenschappelijk, maatschappelijk en economisch gebied gemeenschappelijk zijn.

De call voor projectvoorstellen sluit aan bij de Nederlands-Zwitserse langetermijnstrategie├źn op het gebied van de volksgezondheid die zijn vastgelegd in de beleidsstrategie 2020-2030 van de Bondsraad en de Nederlandse Kennis- en Innovatieagenda Gezondheid en Zorg 2020-2023.

De call wordt in lijn met het EUREKA-initiatief beheerd door de landelijke EUREKA-kantoren van Innosuisse en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, in samenwerking met de Nederlandse Topsector Life Sciences and Health (Health ~ Holland), het Zwitserse Federale Bureau voor Volksgezondheid en de Ambassade van Nederland naar Zwitserland.

Meer weten? Klik hier voor meer info over de call en de voorwaarden!

Tags: