jaarevenement

CLICKNL CHARGE 17

Ontwikkelingen in het afgelopen jaar, een nieuwe agenda die de relevantie van de creatieve industrie laat zien en fieldlabs die innovaties faciliteren. Op donderdag 22 juni, in Het Nieuwe Instituut in Rotterdam, presenteren we het allemaal tijdens ons jaarevenement CLICKNL CHARGE.

Met CLICKNL CHARGE gaan we ons publiek eens goed opladen met nieuwe energie. We zullen vieren wat CLICKNL het afgelopen jaar allemaal voor elkaar heeft gekregen, maar vooral ook vooruitblikken naar nieuwe ontwikkelingen die eraan komen. Zo zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe Kennis- en Innovatieagenda, en zijn we daarnaast bezig met het opzetten van fieldlabs. Daarmee geven we de R&D in de creatieve industrie niet alleen een agenda, maar faciliteren we creatieve professionals en onderzoekers ook bijvoorbeeld om van hun ontwerpen maatwerk te maken.

Het opstellen van een nieuwe Kennis- en Innovatieagenda voor de creatieve industrie gaat niet over een nacht ijs, en daarom hebben we experts mee laten denken over wat zij vinden dat belangrijke speerpunten zijn de komende jaren. Nu is het punt gekomen dat we de nieuwe agenda met jullie willen bespreken en de nieuwe kansen willen laten zien. Dagvoorzitter Marijke Roskam zal daarom de kernteams die met de agenda bezig zijn aan tafel interviewen, terwijl het publiek mag reageren. De fieldlabs worden geïntroduceerd, en de kansen in de creatieve sector tijdens de komende jaren komen ter sprake.

Om het opladen helemaal af te maken krijgen we een keynote van Koert van Mensvoort: technoloog, kunstenaar en filosoof die de toekomst verkent. Je kent Koert misschien van de NANO supermarkt, het Kweekvlees Kookboek of zijn gedachtes over Next Nature. En zoals het hoort bij een jaarevenement eindigen we met een borrel, om je nieuwe energie meteen in te zetten voor nieuwe samenwerkingen.

Helaas, gemist!
Op het moment dat je deze pagina ziet ben je helaas te taal: het jaarevenement is al geweest. Maar binnenkort laten we wel zien wat er allemaal is gebeurt, met een filmpje en een geschreven item. Houd ons nieuws in de gaten!

Tags: