Art-up Incubator zoekt vijf innovatieve projecten

Werkt jouw organisatie aan innovatieve oplossingen voor de cultuursector? En ben je toe aan een volgende groei- of ontwikkelstap? Meld je dan nu aan voor de Art-up Incubator!

In dit zes maanden durende traject helpt Art-up je bij de (door)ontwikkeling van je businessmodel, strategie, team en een duurzaam financieringsplan. Het traject sluit af met een demo-day, waar je je project pitcht voor een netwerk van maatschappelijke investeerders, fondsen en culturele instellingen.

Voor wie is het programma bedoeld?
Voor organisaties die werken aan innovatieve oplossingen voor de cultuursector. We zoeken naar oplossingen op het gebied van publieksbereik, financiering, inclusiviteit en maatschappelijke relevantie van cultuur.

Zet de volgende stap
Welke stap dat is, bepaal je zelf. Heb je al een prototype van je product of dienst en is het nu tijd voor de uitrol? Wil je gaan opschalen en ben je op zoek naar een groei- en financieringsstrategie? Of ben je al een tijdje bezig en creƫer je wel waarde, maar zoek je nog naar een goed kloppend businessmodel?

Aan de hand van jouw ontwikkelvraag gaan we aan de slag. Art-up zorgt voor gespecialiseerde trainers, ervaren coaches en mentoren en een gemotiveerde groep deelnemers die elkaar verder kunnen helpen. Na zes maanden heb je de volgende stap gezet en ben je klaar voor de toekomst.

Tot wanneer kan ik inschrijven?
Tussen 1 november en 1 december (23:59 uur) kun je je inschrijven.

Meer weten? Kijk op de website.

Tags: