Festival

Upstream Festival

Van 31 mei tot en met 02 juni transformeert de Metropoolregio Rotterdam weer naar de plek waar startups, scale-ups, investeerders, gedurfde corporates, beleidsmakers en studenten samenkomen om een positieve impact te maken in de wereld.

Het Upstream festival Rotterdam is de plek waar topondernemers samenkomen om te debatteren over de toekomst van de wereld. De nieuwe digitale, koolstofvrije circulaire inclusieve wereld kan alleen ontstaan door samenwerkingen tussen startup en scale-up founders, investeerders, studenten, beleidsmakers en corporates met lef. Tijdens het Upstream festival zullen partijen met elkaar in gesprek gaan over de grote veranderingen die de wereld zal moeten ondergaan.

Capital, Talent & Growth

Duncan Stutterheim, André Kuipers en Constantijn van Oranje-Nassau
Dit jaar focust Upstream zich op de thema’s Capital, Talent & Growth. Door middel van uiteenlopende workshops, debatten en netwerkmomenten zullen talent, ondernemers, investeerders en innovaties aan elkaar gekoppeld worden. De ruim 2500 deelnemers kunnen dit jaar onder andere in gesprek met Duncan Stutterheim (co-founder van festival gigant ID&T), astronaut André Kuipers en tech-innovator Constantijn van Oranje-Nassau. Samen stippen de sprekers onderwerpen aan als deeptech, sustainability, het investeren in cultural landmarks en ‘galactic entrepreneurship’.

40 city events

Naast het hoofdprogramma zullen er verspreid over de stad ruim 40 city events plaatsvinden. Het initiatief - dat mede mogelijk gemaakt wordt door de gemeente Rotterdam, Schiedam, Delft, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de Rabobank, KPN en ICOS - richt zich op de ontwikkeling en verbetering van het ondernemersklimaat en het versnellen van innovatie in de regio groot Rijnmond.

Ontdek het festival hier.

Tags: