Event

iBeacon Experience Days

Kaart wordt geladen...

23.08.2014 - 24.08.2014
All Day
Vondel CS

Glimworm, Sanoma Media en Appsterdam organiseren de eerste Nederlandse hackathon voor iBeacon oplossingen. iBeacon Experience Days hackathon is een festival met cocreatie, creativiteit en ideeën. Samen met ontwikkelaars, creatieven, marketeers en ondernemers worden er in twee dagen briljante nieuwe applicaties bedacht en in sneltreinvaart prototypes gemaakt met iBeacons.

Voortbouwend op het succes van eerdere vents zoals iBeacon Discovery Day, Amsterdam Poetry Festival en Bring Home the Beacon Hackathons is het nu tijd voor een tweedaags festival in Amsterdam dat individuen en organisaties uit de private en publieke sector samenbrengt. Thema’s die aan de orde komen zijn reizen, toerisme, sociale innovatie, branding, open data, smart cities, promotie van democratie, gaming, gezondheid, educatie en meer.

Glimworm Beacons zorgt voor meer dan genoeg test devices en zal zorgen dat de ruimte voorzien is van reeds geïnstalleerde Glimworm Beacons. Je hoeft alleen je laptop en talent mee te nemen!

Op zaterdagmiddag en zondagmorgen zal er een aantal presentaties gegeven worden door beacon platform providers en andere experts die de verschillende aspecten van de beacon technologie toelichten. Dit gebeurt in een aparte ruimte zodat de hackathon niet verstoord wordt. Aan het begin van de hackathon krijgen de deelnemers een aantal ‘challenges’ van de organisatie waarmee ze aan de slag moeten.

Meer informatie is te vinden op de website van Glimworm.

Location
Vondel CS