nieuws

Openstaande oproepen Creative Europe/MEDIA

Het EACEA is het Education, Audiovisual and Culture Executive Agency. Zij zijn verantwoordelijk voor het management van enkele Europese financieringsfondsen op het gebied van educatie, cultuur, audiovisueel, sport, burgerschap en vrijwilligerswerk. Binnen haar portfolio heeft EACEA diverse fondsen ter beschikking, waaronder de hieronder genoemde. Als je in aanmerking wilt komen voor een van deze fondsen kun je jouw project aanmelden via de website.

Promotie van Audiovisuele Werken Online
Voor organisaties die digitale catalogi en innovatieve strategieën voor de distributie en promotie van Europese audiovisuele werken online aanbieden. Deze oproep vervangt de oproep voor Online Distributie en Publieksbereik.
Deadline: 6 april 2017

Ontwikkeling – Individuele Projecten
Ondersteuning voor de ontwikkeling van individuele (film)projecten.
Deadline: 20 april 2017

Productie – Televisie

Ondersteuning voor productie van televisieprojecten
Deadline: 30 mei 2017 (was 25 mei!)

Distributie – Automatisch  
Voor distributeurs die niet-nationale Europese films distribueren. Deze oproep heeft twee fases en deadlines: het genereren van een fonds en de herinvesteringsfase.
Deadlines: 28 april 2017 en 1 augustus 2018 (herinvesteringen)

Meer informatie en aanmelden via de website van EACEA