Event

Design 8080

Kaart wordt geladen...

24.09.2013
10:30 - 17:30
Media PLaza

De innovatie- en research agenda van CLICKNL | DESIGN wordt toegelicht tijdens Design 8080. In Media Plaza te Utrecht ontmoeten 80 design professionals 80 design wetenschappers elkaar, tijdens een inspirerend en stimulerend programma.

8080 banner

Organisator Design United, ‘centre of excellence Design’ van de 3TU’s (www.designunited.nl), heeft een programma met actuele onderwerpen als service design, design voor gezondheid, the internet of things/big data en design voor circulaire economie samengesteld.

CLICKNL | DESIGN Strategic Research Agenda

Een dynamisch, afwisselend programma biedt ruimte voor netwerken en discussies over de onderzoeksagenda tijdens de interactieve pauzes tussen de blokken van korte, sterke presentaties door design professionals en design researchers door.

Programma
10.30 Inloop
11.00 CLICK NL Design United Onderzoeks- en Innovatie Agenda
11.30 Serie van10 korte presentaties & Interactieve pauze (part A)
13.45 Serie van10 korte presentaties & Interactieve pauze (part B)
16.30 Borrel
17.30 Einde

De voertaal is Engels

Dit programma is onderdeel van de activiteiten van CLICKNL | DESIGN (topsector Creatieve Industrie) en versterkt de onderzoeks-en innovatiekracht in de Nederlandse Design sector.

Advanced Design Methods cover

Boek presentatie: Advanced Design Methods
Design United presenteert tijdens de dag actuele resultaten van design research in de vorm van het praktische en mooi geïllustreerde boek: Advanced Design Methods for successful innovation. Een waardevolle aanvulling op literatuur op het gebied van design, geschreven voor een breed publiek van design professionals.

Deelnemen en registratie
Design professionals en –wetenschappers kunnen zich vanaf  25 Augustus inschrijven via deze link, details volgen later.

Location
Media PLaza