Nieuws

Schrijf je in voor de IDE Master Classes

In maart begon een nieuwe reeks van zeven IDE Master Classes aan de faculteit Industrieel Ontwerpen (TU Delft). Inmiddels zijn er al drie Master Classes succesvol afgerond, maar er staat nog veel op het programma. Er is zelfs een nieuwe Master Class aan het programma toegevoegd: Service Innovation. Hieronder vind je een overzicht van wat er nog te wachten staat, met als eerste in de reeks ‘Design for Healthcare’. Er zijn nog plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

Over IDE Master Classes

Sinds 2013 biedt de faculteit Industrieel Ontwerpen in Delft IDE Master Classes aan; een breed aanbod van intensieve tweedaagse, state-of-the-art Master Classes voor design professionals. De reeks is sinds de introductie steevast goed gewaardeerd door de deelnemers. In totaal hebben meer dan 250 verschillende deelnemers meegedaan van 150 bedrijven.

Programma

Klik op een afbeelding voor meer informatie of om direct in te schrijven.

Tickets & Meer

Het standaardtarief voor deelnemers is € 950, voor leden van BNO, KIVI IO, Design Management Network en HumanFactorsNL is dat € 850. Alumni van de opleidingen Industrieel Ontwerpen aan de 3TU’s betalen € 750.

Meer informatie
Bezoek deze website voor meer informatie.