Nieuws

iF introduceert de Social Impact Prize

Het iF heeft een nieuwe prijs geïntroduceerd voor projecten die een bijdrage leveren aan het oplossen van de maatschappelijke uitdagingen van deze tijd. Deelname is gratis.

Met de nieuwe iF Social Impact Prize reikt het iF een prijs uit van 50.000 euro aan projecten die een publiek belang dienen. Het iF nodigt bedrijven, designstudio’s, NGO’s, stichtingen, publieke instellingen en andere organisaties over de hele wereld uit om mee te doen.

Voor wie?

Alle bestaande projecten die een bijdrage leveren aan het oplossen van de maatschappelijke uitdagingen van onze tijd (ongeacht of het MVO-programma’s, of individuele initiatieven zijn) komen in aanmerking voor deelname. Concepten van studenten worden niet toegelaten.

Prijs

De prijs van 50.000 euro zal worden verdeeld onder de winnaars. Daarnaast worden alle inzendingen gratis gepubliceerd in de iF World Design Guide, ’s werelds grootste designportal.

Aanmelden en meer info

Klik op de afbeelding recht op deze pagina om het Overzicht voor Deelnemers te downloaden. Er kan tot 15 november 2017 worden ingezonden.