Nieuws

Registratie TU Delft Research Exhibition geopend

Blijf up tot date met de laatste wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen en kom naar de TU Delft Research Exhibition op 6, 7 en 8 Juni 2017. Het is de grootste wetenschappelijke expositie van Nederland waar je jezelf kan laten inspireren door 175 visuele en interactieve onderzoeksprojecten. Sluit aan bij een van de 20 inspirerende speedlezingen, maak een excursie naar een van de onderzoeksfaciliteiten of ga in gesprek met de wetenschapper achter het project van je interesse.

De Research Exhibition gaat over het vinden van manieren om samen te werken met bedrijfsleven en overheid, om zo de nieuwe innovatie in te zetten voor de samenleving. Een kans om te proeven van de nieuwste technologieën en kennis te maken met de mensen daarachter.

De expositie heeft raakvlak op een zeer gevarieerd veld van technische vakgebieden. Naast de meer traditionele engineering-onderzoeken toont de expositie duidelijk sporen van de impact van de creatieve industrie op technologische ontwikkelen en onderzoek. Van 3D-scanners tot vliegveld systemen voor ‘customer experience’, en van dier-achtige robots tot ‘urban dynamics’. Je vindt het allemaal onder één dak.

Bezoek deze evenementenpagina voor meer informatie over de projecten en het programma of om je direct in te schrijven.

Video
YouTube voorvertoningsafbeelding